dilluns, 24 de gener del 2011

Un nou espai per estudiar en temps d'exàmens

Fa temps que demanem que s’ampliï l’horari de la biblioteca, principalment en horari d’exàmens ja que per alguns de nosaltres és complicat generar un bon ambient d’estudi a casa nostra, amb habitacions compartides amb els germans i la tele del veí que se sent a todo trapo.
És per això que ens sembla positiu que s’hagi obert una aula d’estudi a la torre del Roser, al costat de la biblioteca, de 21 a 24h durant aquest mes; un espai amb WIFI on poder connectar els portàtils. És una bona idea que hauria de tornar-se a aplicar en cada època d’exàmens. També hauria de mirar-se d’obrir fins a més tard, com a Barcelona.
Una bona idea que ha de tenir continuïtat per facilitar espais d’estudi en condicions. Esperem que amb la nova biblioteca que es farà a la nau de Can Bertrand hi hagi més espais com aquest.

3 comentaris:

  1. Ostras, está bien, porque en la biblio cada vez te echan antes. Ponen la música y ale. Está bien pensado, porque tenernos que ir a Bcn cada vez que hay exámenes es un palo. A ver si abren ya la de abajo, que esa parece que será gigante, ¿no?

    ResponElimina
  2. Massa tard per mi, que faig els examens al desembre. Però està molt ben pensat. Espero que l'any que ve s'obri durant més temps, i que ho gaudeixin aquells que estan d'examens ara! Ja era hora! :) Ara ja no tindrem excusa per no estudiar, xD

    ResponElimina
  3. http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/4087/un-espai-mes-per-poder-estudiar-llegir-o-consultar-la-xarxa-internet

    ResponElimina