dijous, 11 de novembre del 2010

Heu vist el mural del Casal de Joves?

M'encanta!
M'encanta que a la meva ciutat hi hagi un mural com aquest perquè l'ha fet gent jove, perquè és bonic, perquè recull el nostre passat i ens l'ofereix amb un llenguatge modern.
Perquè l'art al carrer ens dignifica!

4 comentaris:

  1. La verdad está muy bien hecho. Felicito a todas las personas que han participado en su elaboración. A mi me encanta y me llena de alegría ver zonas de nuestra ciudad que durante tantos años han estado tan degradadas y en el olvido, que recuperen la dignidad y que los ciudadanos podamos pasar por ellas y sentirnos orgullosos de tener una ciudad cuidada y bonita. Gracias a los artistas y a quién pensó en que las cosas se pueden hacer mejor cada día.

    ResponElimina
  2. Doncs fixa't que a mi els primers dies em va costar veure la més que decent realització i bon gust.

    De fet, em posava de mal humor el fet que hagi estat un mural d'encàrrec, que no hagi sortit per iniciativa dels artistes (sinó per gent d'una edat més que mitjana), que no representi en absolut als joves d'aquesta petita ciutat dormitori, i sobretot, que ningú sàpiga què podria representar als joves de Sant Feliu.

    ResponElimina
  3. Dinamo, com a jove i usuari del casal de Sant Feliu, no puc estar d'acord amb la teva resposta.
    A mi em sembla que si que hi ha hagut una bona realització i bon gust.
    L'associació encarregada de la pintura és una associació amb una bona carrera al casal i una gran implicació, per fer-ho han hagut de presentar un projecte i currar's-ho i la teva opinió em sembla una falta de consideració per la seva feina.
    Precisament, el que fa el casal és que no sigui una ciutat dormitori...

    ResponElimina
  4. Pues a mi me parece estupendo que haya gente que dignifice los espacios de nuesta ciudad y la haga agradable y sobre todo, que se de una oportunidad a artistas que de otra manera pasarían desapercibidos. No hay mejor forma de promocionar nuevos valores artísticos que hacerlos visibles. Adelante y todo mi ánimo.

    ResponElimina