divendres, 5 de novembre del 2010

La renúncia de Vázquez

La ciutat ha anat ben plena durant aquests dies, l'alcalde Juan Antonio Vázquez va anunciar al seu blog que no es tornaria a presentar a les eleccions municipals de l’any que ve. Qui hagi parat orella al que es comenta haurà pogut sentir de tot, tot i que al seu blog Vázquez manifesta que les raons són estrictament personals i que l’equip de govern és l’adequat per continuar impulsant el que tenen planificat i pel que han treballat durant aquests anys.

La veritat és que, vist el que normalment s'observa a la premsa i la televisió, es fa estrany veure un polític renunciar a continuar al càrrec. Més quan semblaria que Vázquez no ho hauria tingut molt complicat per tornar a guanyar. Fa l’efecte que, en aquest cas, sí que ens trobem davant un polític diferent.

Amb aquesta nova situació, les eleccions municipals de 2011 a la nostra ciutat seran més mogudes i interessants del que estava previst, no? I vosaltres, què en penseu?

2 comentaris:

  1. Creu-me, ho te, tenen, més fàcil així

    ResponElimina
  2. Qui, Isidre, els socialistes? ho tenen igual de fàcil o de difícil. Perquè la tasca que s'ha fet, tot i personalitzar-la en l'alcalde, i segur que te molt a veure ell, ha estat feta per un equip de govern determinat des de fa 8 anys. La evidència es com estava la ciutat llavors i com està ara, i això es incuestionable. Per tant ho tenen bé perquè la gent reconeix el canvi que ha fet la ciutat i això ha de continuar i ho han fet, principalment, els socialistes.

    ResponElimina