dissabte, 2 d’octubre del 2010

Per fi l’homenatge que Navarro es mereix!

Juan Carlos Navarro jugant
amb el Regal Barça
Aquest diumenge, dia 3 d’octubre, a les 17.15h, al Pavelló Municipal d’Esports situat a la Rambla Marquesa Castellbell l’Ajuntament retrà  homenatge a un dels esportistes més reconeguts de la nostra ciutat, el santfeliuenc Juan Carlos Navarro.





En Juan Carlos va néixer a Sant Feliu el 13 de Juny de 1980 i després d’haver jugat a les categories inferiors del Club de Bàsquet Santfeliuenc, ha jugat tota la seva carrera professional amb el Regal Barça, exceptuant la temporada 2007-2008 que va jugar a la NBA amb els Memphis Grizzlies.

Alguns pensem que feia temps que calia fer-li un homenatge d’aquest tipus, ja que té un gran palmarès com a jugador de bàsquet (dues medalles d’or, una del Mundial de Japó, una altra de l’Eurobasket de Polònia... ) a part de molts títols nacionals,  que inclouen diverses lligues, copes del Rei, supercopes d’Espanya i Eurolligues.

A més, no només cedirà el seu nom al Pavelló Municipal d’Esports sinó que serà homenatjat per tota la seva trajectòria, en la qual ens ha representat com a santfeliuenc arreu del món.

Mai és tard per fer un homenatge a un esportista de la nostra ciutat que tant lluny ha arribat, i crec sincerament que ha estat una idea molt encertada posar-li el nom del Pavelló Municipal d’Esports, on molts joves de la nostra ciutat practiquen el bàsquet i on ell, concretament, va començar a forjar-se com el  jugador que avui tots coneixem. 

5 comentaris:

  1. !Hombre, por fin se hace un homenaje a Juan Carlos Navarro!

    ResponElimina
  2. Me gusta este artículo, la verdad es que sí que se lo merece, por haber llegado donde ha llegado y porque parece que no se le ha subido el éxito a la cabeza.

    ResponElimina
  3. Mireu aquest post de l'alcalde en el seu bloc sobre el tema, te raó és més que un homenatge. http://www.juanantoniovazquez.blogspot.com/

    ResponElimina
  4. El siguiente homenaje al Iniestaaaaa... el santfeliuense más palido!

    ResponElimina