divendres, 14 d’octubre del 2011

El govern de Jordi San José: primer s’apugen el sou, després eliminen els ajuts a l’adquisició dels llibres de text


L'Ajuntament ha eliminat els ajuts a l'adquisició de llibres de text que havia establert ara fa uns anys. El govern municipal, encapçalat per Jordi San José, no ha obert la convocatòria per demanar els ajuts i la reserva de diners per fer-les efectives ha desaparegut del pressupost municipal.

Els ajuts estaven oberts a totes les famílies amb alumnes de primària i infantil i es podien sol·licitar a començament de curs. Tal i com vam recollir en aquest blog, aquests ajuts van suposar per al passat curs 2010-2011 que l’Ajuntament destinés 72.000 euros per ajudar les famílies a fer front a les despeses derivades de l’escolarització obligatòria. Aquest ajut representava un ajut per les famílies, especialment en l’actual context de crisi econòmica.



Aquesta política social de caire municipal ara desapareix i s'afegeix a les retallades dels serveis mèdics que la Generalitat ha aplicat als ambulatoris de la ciutat. 
  
Hem de recordar que aquest mateix govern que elimina la despesa social de 72.000 euros en ajuts per als llibres, va aprovar una pujada de 59.228 euros dels seus sous; un 17,9 % més que l’anterior consistori (veure notícia).


Santfeliuenques i santfeliuencs, què en penseu? Demà 15 d’octubre és un molt bon dia per expressar la vostra opinió.

8 comentaris:

  1. Las ayudas realmente a quien las necesita y no a todos por igual.No es lo mismo ganar 1000 euros que 3000.

    ResponElimina
  2. Me parece muy bien, estoy totalmente de acuerdo, las ayudas a quien las necesita, o sea, que nuestro gobierno municipal, que se baje el sueldo que se han subido, que supriman los cargos de confianza que últimamente han nombrado unos cuantos y con muy buenos sueldos y todo ese dinero público sumado, que lo dediquen a las familias que lo necesitan, a los parados de larga duración a los pensionistas que cobran una miseria y en definitiva a quién lo necesite de verdad en nuestra ciudad.. Por mí ya pueden empezar mañana mismo, y porqué no, hoy, ahora mismo.. Sería un gesto que les ennoblecería y que seguro que merecerá el aplauso de todos los ciudadanos de Sant Feliu. Adelante. Yo les animo.

    ResponElimina
  3. Yo pido la dimision de la regidora. Como puede permitir que en este momento se quiten las ayudas a las familias?

    ResponElimina
  4. No, no hace falta que dimita nadie, que trabajen y cumplan con su obligación. De dimitir nada, han sido elegido y han de cumplir con el mandato que les ha dado la ciudadanía.
    Con que se apliquen las sugerencias del segundo anónimo ya estaría bien.

    ResponElimina
  5. doncs jo penso que la regidora ha de donar explicacions de perquè no es donen els ajuds. moltes famílies ho estan esperant i no es just que per una decisió entre un regidor i un alcalde ens quedem sense els ajuts en un moment en que lo necessiten amb molta gen en paro. A més mai van dir que retallarien aquestes ajudes en la seva camapnya. dimissió o explicació

    ResponElimina
  6. Ah, darrer anònim.... conjugar el verb dimitir és tan difícil...que senzillament no ho fan, sigui comprensiu....de segur que tard o d'hora rebrem una explicació, de segur, però dimitir, sincerament no ho crec.

    ResponElimina
  7. i ... davant de tot aixó que podem fer?
    haurem d'esperar 4 anys a les properes elecccions o hem d'exigir responsabilitats abans?

    ResponElimina
  8. Doncs explicar el que està passant a Sant Feliu amb el nou govern: pujada de sous, més càrrecs de confiança, més endeutament pels ciutatans de Sant Feliu.. o és que a sobre hem de callar???
    Realmente els ciutatadans de Sant Feliu estan contents amb això?? Jo penso que no, però la veritat és que no veig massa inquetut a la nostra ciutat sobre aquest tema

    ResponElimina