dijous, 24 de febrer del 2011

Els Pagesos (musicals!)

Fa unes setmanes va obrir de nou el bar Els Pagesos, del carrer Pi i Margall, sí, al costat del Centre Parroquial. Per qui no s’hagi passat, que sàpiga que de l’anterior local només en conserva el nom.

Els Pagesos és ara una sala de concerts i bar musical que ve a revitalitzar la nit santfeliuenca. És un espai totalment reformat, ampli i agradable on a part de prendre una copa o menjar alguna cosa, es pot escoltar música en directe tots els dijous, divendres i dissabtes. També podreu trobar exposicions de diferents artistes a les seves parets.
El nou local presenta una complerta oferta d’oci nocturn basada en propostes culturals, com ara la música en directe. Un tipus de local dels que no hi ha gaires a la nostra ciutat, en aquest sentit, és una molt bona notícia perquè ve a completar el circuït (reduït, minso) d’oci nocturn de Sant Feliu. En aquest sentit, l’oferta cultural i d’oci de la nit santfeliuenca s’ha vist molt reduïda durant els darrers decennis, arran del pes i la proximitat de la ciutat de Barcelona.
Durant els últims anys, però, l’oferta de restaurants ha millorat considerablement i és per això que aquest nou local ve a emplenar un buit que del cert trobarà el seu públic i que esperem que es vegi completada amb nous locals que permetin revitalitzar la nit de Sant Feliu.
Esperem que la proposta de Els Pagesos arreli a la ciutat i us convidem a passar-vos-hi., podeu trobar informació a la web www.elspagesos.com. Ja ens direu què opineu.


3 comentaris:

  1. Jo encara no he anat mai però té una pinta!! a part es veu que ve gent famosa, no? està bé que comenci a haver una mica més d'ambient per la nit!

    ResponElimina
  2. Cuatro o cinco sitios más como este harían falta para poder plantearse un circuito nocturno en sant feliu con cara y ojos.

    ResponElimina
  3. Encara que no hi he anat, penso que és una bona idea de local per Sant Feliu. Per altra banda desitjo que els seus clients estiguin a l'alçada i sigin conseqüentn en les seves accions, i que respectin el descans dels veïns al sortir al carrer per la nit.

    ResponElimina